Logganutanbakgrund

Välkommen till Hundogram

Då var det äntligen dags för oss att få säga välkommen till Hundogram! Som Blommogram, fast för hundar.

Vi som ligger bakom Hundogram heter Hannah och Izabella och vi lever med varsin rhodesian ridgeback.

 

Vår tanke med Hundogram är att hundägare och hundälskare aldrig igen ska behöva känna "hur uppvaktar jag min favorithund?" Det här är den perfekta presenten att skicka vid en födelsedag, som julklapp eller för att gratulera vid t ex vinst på tävling eller utställning. Kanske vill du tacka personalen på din hunds dagis, eller hundvakten. Har personen hund - skicka då ett Hundogram till den fyrbenta. Det lättaste sättet att glädja en hundägare på, tror vi är genom att uppvakta dennes hund! 


Vi har i dagsläget fyra stycken ordinarie Hundogram, men har ni specialönskemål (allergier etc), hjälper vi er givetvis med detta genom att sätta ihop ett Hundogram som passar just er!

Råvarorna i Hundogrammen är noggrant utvalda och majoriteten av dem är producerade i Sverige. Bland dem förekommer både KRAV-märkta, lågallergena, glutenfria och ekologiska produkter. Vi är själva noga med vad vi ger våra hundar, och vill självklart därför bara erbjuda våra kunder det allra bästa! Du får även möjlighet att skriva en personliga hälsning som skickas med i Hundogrammet.

Följ Hundogram på Instagram (@hundogram) eller på Facebook. Där får du ta del av erbjudanden, tävlingar, repotage och Hundogramhundarna Ben och Sams vardag!

Vi ses!

Hannah och Izabella

Kommentera gärna: