Logganutanbakgrund

Hundogram Julspecial

Nu är den äntligen här - Hundogram Julspecial - den ultimata julklappen för landets alla hundar!
En rolig och julig leksak, grisöron för de större och strimlade grisöron för de mindre samt goda ekologoska hundkex. Allt fint omslutet av rött silkespapper. Önskas det slår vi även in produkterna i julpapper och med presentsnöre så också hunden får ett paket under granen att öppna. Läs mer om vår inslagning här.

Hundogram Julspecial finns i två varianter, Hundogram Julspecial samt Hundogram Julspecial Extra. Den senare passar bra för den som vill skämma bort en hund ytterligare lite, eller för den som vill uppvakta flera hundar. Du kan välja mellan två olika leveransalternativ, antingen inom 1-3 arbetsdagar, eller till jul. Läs mer om Julspecialen här.

Vår Julspecial finns endast i begränsad upplaga, så innan det är för sent, passa på att försäkra att även hundarnas jul blir kul!


Fortsatt trevlig söndag önskar Izabella, Hannah, Sam och Ben!

 

Kommentera gärna: